TW
6

El cantant ciutadellenc, Bep Marquès, va presentar aquest dijous el videoclip del seu nou senzill, «Escolta es vent», l'adaptació d'un dels clàssics de la cançó menorquina.

El nou videoclip es va fer públic aquest dijous vespre, just després que es fes la presentació pública durant un acte celebrat a Magí 24, a Ciutadella. El cantautor menorquí va estar acompanyat per la jove cantant Ana López, qui brinda en aquest tema la seva intensa i poderosa veu, formant duet amb Marquès.

Concert
El videoclip del nou senzill surt de l'enregistrament que BiniTV va fer del concert per gravar en directe el nou disc de Bep Marquès, que es va celebrar el passat 11 de novembre al teatre de Sant Miquel, a Ciutadella. Una actuació en la qual el cantant, acompanyat per López, presentà la seva versió d'«Escolta es vent», la cançó escrita per Tòfol Mus i musicada per José Luis Ortega Monasterio.

Marquès no dubtà ahir en definir Tòfol Mus com «el Sabina menorquí» o «el lletrista nombre u de Menorca», qui va poder escoltar en directe la interpretació d'aquesta peça tan preuada pel públic menorquí.