TW
0

Després de la inauguració del dijous vespre a Can Saura i d'una intensa primera jornada divendres —pels carrers del centre, la Sala Multifuncional del Canal Salat i a Jazzbah ja de matinada— el Menorca Lindy Exchange va viure ahir el dia més intens d'aquesta segona edició de l'esdeveniment inclòs en el Festival Internacional de Jazz de Menorca, el qual ha duit a Menorca un centenar de parelles de ball.

Després d'una llarga nit amb la Swing Xalada Party i amb permís, novament, de la meteorologia, l'animació va tornar als carrers de Ciutadella al migdia, amb un animat cercavila protagonitzat per la Bumpy Street Parade i un bon nombre de parelles que no desaprofitaren per ballar al ritme de la música.

La comitiva va arribar a la plaça des Pins, on els músics es van fusionar amb l'altra banda que ja actuava allà, els Topsy, i junts van acabar junts unes hores de swing, amb el centre de la plaça ben plena de gent.

El capvespre, a la plaça de la Catedral van començar els preliminars del Jack & Jill, enmig d'una gran expectació. Van ser unes hores de ball d'autèntica animació, amb unes quantes desenes de parelles participants. Allà s'havien de decidir les cinc o sis parelles finalistes que, el vespre i a la sala del Canal Salat, disputarien la final durant la Vintage Party i amb la música de la Bumpy Roof Band.

Novament, aquest swing day va acabar al Jazzbah del port de Ciutadella, on els participants en aquest festival dins del festival, van aprofitar al màxim les seves darreres hores.

Des de l'organització, Bernat Casasnovas es mostrava molt satisfet per la gran acollida que ha tornat a tenir la iniciativa, la qual ha arribat a reunir prop de 300 inscrits, a més de tots aquells que s'hi han anat afegint posteriorment.

Avui, Brunch Swing

L'animació seguirà avui al pati del Seminari, a partir de les 11.30 hores, on es conjugaran la música de The Swing Crusaders, els balls i un càtering. Elements que convertiran aquest Brunch Swing en el final de festa perfecte del Menorca Lindy Exchange.