Monma Mingot i David Novell s’expliquen en clau clown

TW
1

«Refugi» és una proposta teatral que es queda literalment sense paraules, davant del desastre humanitari de les migracions i de la mirada cega i egoista de la societat occidental, amb els seus governants al capdavant.

Es queda sense paraules perquè és un espectacle clown, sense text, el qual, de la mà de la companyia Clownidoscopio Teatre, arriba al Teatre Principal de Maó amb una sessió matinal per a escolars (aquest divendres), i amb una altra dirigida al públic general, aquest dissabte, a les 18 hores.

Aquesta és una producció a cinc bandes entre el Teatre Principal de Palma, el Teatre Principal de Maó, Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears, Institut d?Estudis Baleàrics i la mateixa companyia. I compta amb la col·laboració de l?Ajuntament de Santa Eulària des Riu, el Consell d?Eivissa i Limfjordsteatret, una institució teatral amb seu a la ciutat de Aarhus. I és que l?espectacle té la danesa Gitta Malling en la direcció, qui compta amb els artistes clown Monma Mingot i David Novell.

Lea la noticia completa en la edición impresa del 25 de enero en Kiosko y Más