L'actuació de Los Morancos es va suspendre sine die

TW
4

L’Ajuntament des Castell ha decidit emprendre accions legals pels perjudicis irrogats contra els organitzadors de l’espectacle de Los Morancos, una actuació que s’havia de dur a terme en el municipi el passat 29 d’agost i que, «per motius logístics», es va ajornar al 9 de setembre però que, finalment, es va suspendre «sine die».

En concret, el consistori va interposar ahir al Jutjat de 1a Instància i Instrucció de Maó una querella criminal per estafa contra Antoni Moll Bagur, gerent de l’empresa AMB Serveis, un conegut promotor d’espectacles i concerts a la nostra Illa.

Noticias relacionadas

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament des Castell assumeix la responsabilitat que li correspon per defensar els drets de tots els ciutadans que en el seu moment van comprar una entrada i encara no se’ls ha tornat els diners. L’assumpte està en mans de l’advocat Carlos Salgado, després de produir-se diversos desencontres amb la persona responsable d’organitzar la representació de Los Morancos que s’havia de desenvolupar a les instal·lacions del CEIP Àngel Ruiz i Pablo de la localitat.

Les persones que van comprar entrades per a l’espectacle es poden sumar a la querella, presentant còpia de les mateixes i del DNI a les oficines municipals de Cultura o al despatx de l’advocat.