Orozco, en el concert del 29 de novembre de 2017, durant la primera gira d’«Único».

TW
4

Després de les dues actuacions que oferí a Menorca el novembre de 2017, el cantant barceloní Antonio Orozco tornarà de nou al Teatre Principal de Maó, per oferir dos concerts més, els dies 13 i 14 de juny, en el marc de la segona gira de «Único». Serà el primer plat fort de la programació estival de la sala del carrer Deià, on les entrades ja estan a la venda, entre 30 i 50 euros.

Comença amb força l’estiu al ‘Principal’, on, del 8 de juny al 29 d’agost, es faran un total de catorze espectacles, la majoria propostes musicals, però amb presència també de dansa, humor i propostes per a tota la família.

Així ho apuntà ahir la gerent del teatre, Àngela Vallés, qui presentà un programa de mà, il·lustrat enguany per l’artista Piers Jackson.

Com sempre, la programació combina produccions professionals d’alt nivell amb altres creades a Menorca, fet que «reflecteix molt bé la realitat cultural de l’Illa, amb entitats capaces de programar espectacles de gran qualitat».

Noticias relacionadas

Abans d’Orozco, l’Escola de Música de Maó farà la tradicional audició de final de curs (8 de juny), i després hi haurà un matinal de jazz per a escolars (19 de juny).

El Cor Illa de Menorca prepara un nou repte amb els musicals «West Side Story» i «My Lady Fair» (22 de juny), i Alba Estudi de Dansa farà la seva mostra anual (29 i 30 de juny) i la Danse Menorca Gala (1 d’agost) que dirigirà el prestigiós ballarí Joaquín de Luz.

El XLVI Festival de Música de Maó de Joventuts Musicals s’inaugurarà i es clausurarà al ‘Principal’, amb l’OCIM i el saxofonista Xavier Larsson (4 de juliol) i el cantaor i els Barcelona Clarinet Players (16 d’agost). I l’Splendid Festival inclourà les actuacions de Sílvia Pérez Cruz i Marco Mezquida (6 i 7 de juliol), Maceo Parker (29 de juliol) i Luz Casal (8 d’agost) presentant «Que corra el aire».

L’humorista Goyo Jiménez aterrarà (12 de juliol) amb «Aiguantulivinamérica 2», i el pianista menorquí Kiev Portella oferirà una nit de pel·lícula en un concert benèfic organitzat pel Rotary Club Menorca per a la Sonrisa Médica (21 de juliol). Tancarà la programació l’espectacle familiar de Guillem Albà i La Marabunta.