L’assemblea general ordinària de socis de l’Ateneu de Maó es celebrà el dilluns 3 de juny | Ateneu de Maó

TW
1

Reordenar les sales que disposen de manera que l’espai, el mateix però combinat diferent, pugui aprofitar-se més i doni cabuda a l’actual demanda. Aquest és l’objectiu de l’Ateneu de Maó amb el projecte que l’assemblea de socis del passat dilluns va donar llum verda per poder-se realitzar dins l’any 2020, l’estiu que ve si tot surt com és previst.

La intenció de la directiva que encapçala Margarita Orfila com a presidenta, a través del projecte presentat pel vocal responsable de conservació de l’immoble, Miguel Barca, és convertir l’espai actualment destinat a arxiu, sala de lectura/biblioteca, sala de tertúlies i hall d’entrada en una gran sala multifuncional adaptable a actes de petit format fins a ampliar-la per donar cabuda a més de 150 persones.

Aquest aforament seria tot amb seient, doblant l’actual disponibilitat del saló Victory. De fet, el saló Victory, en aquest reordenament, es transformaria en espai administratiu, i l’actual espai d’administració a petites aules o arxiu, «que tanta falta ens fan», apunten des de l’Ateneu.