Conxa Juanola i Héctor Pons davant el pont de Sant Roc | Gemma Andreu

TW
14

L’Ajuntament de Maó continua amb la seva aposta pel patrimoni i la cultura com un dels grans atractius de la ciutat pels visitants. Per tal de donar-li més visibilitat ha editat dos mil fullets amb una ruta turística de cultura i patrimoni que inclouen disset monuments i entitats culturals del municipi.

El pròxim pas serà la creació d’un abonament que doni accés a totes les instal·lacions pels visitants que l’adquireixen, segons explicaren aquest dilluns el batle de Maó, Héctor Pons, i la regidora de Cultura, Conxa Juanola. La idea és posar en marxa aquesta iniciativa en el mandat municipal que acaba de començar.

La ruta

«Volem basar la nostra oferta per la gent que visiti Maó en els aspectes patrimonials tan destacats que tenim i en la gran oferta cultural que es pot trobar a la ciutat. Considerem que això també és un interès turístic», afirmen els dos responsables de la política cultural del municipi maonès.

Els disset espais que es recullen en el fullet que detalla la ruta turística per Maó són: el Teatre Principal; Ca n’Oliver i la Col·lecció Hernández Sanz- Hernández Mora; Can Mercadal (biblioteca pública de Maó i arxiu històric de Menorca); el Museu de Menorca i el Claustre de Sant Francesc; l’Orfeó Maonés; l’orgue de l’església de Sant Maria; la sala de Cultura Sa Nostra a l’antiga església de Sant Antoni; el portal de Sant Roc; la Casa Consistorial de Maó; el Claustre del Carme; els poblats talaiòtics de Trepucó, Cornia i Talatí; la Fortalesa d’Isabel II a la Mola; l’Illa del Rei i el Llatzeret.

Lea la noticia completa en la edición impresa del 16 de julio en Kiosko y Más