TW
1

Unes 300 persones assegudes i un centenar que van haver de seguir el concert des de fora l’envelat de la plaça de s’Esplanada des Castell van desbordar les previsions d’una nit de dissabte plena d’emoció i records, que va servir d’homenatge al mític grup Los Parranderos.

Una darrera l’altra, al llarg de la vetllada van anar sonant les cançons que va popularitzar la formació nascuda als anys seixanta as Castell, de la mà dels diferents grups i solistes convidats, com el Trio Arrels de Menorca, els Sis de Ponent, Joana Pons i ses guiterres, sa Vessa Mos Canta, Lluís Sintes, Miquel Camps, Gabino i Pepa i Maria, entre altres.

També van fer acte de presència alguns dels músics que van formar part de Los Parranderos, com Hilari Fluxà, Tòfol Sintes i Benet Permuy. L’esperit de la nit es pot resumir en la declaració d’intencions que van fer el Trio Arrels, quan van assegurar que «les arrels del nostre nom són aquelles que van sembrar Los Parranderos, i que nosaltres hem volgut continuar amb aquest projecte musical que ells ens van mostrar».