Sintes, fent d’Escamillo, al Perú, el 2007

TW
0

El baríton menorquí Lluís Sintes farà el paper d’Escamillo de «Carmen» amb la companyia Òpera Metropolitana de Barcelona. Seran dues funcions, al Teatre Casino de l’Aliança del Poblenou i al Teatre Monumental de Mataró, els dies 16 i 23 de febrer, que suposaran el retorn del cantant a l’escena operística.

Fa una dècada que Lluís Sintes (Maó, 1954) va deixar de fer òpera per orientar la seva carrera cap a la cançó i els concerts, això sí, sense deixar de banda la sarsuela. Una etapa que tancava fent «La Bohème» de Puccini», el 2009 a Pamplona i amb Ainhoa Arteta, i que reobrí el setembre passat quan l’oferiren fer de Giorgio Germont de «La Traviata», de Verdi, amb l’Òpera Metropolitana de Barcelona. És aquesta mateixa companyia la que li proposa ara que faci d’Escamillo, en una producció que també dirigirà musicalment Roberto Laborda, i amb Carlos Reyes com a director d’escena.

Sintes estarà acompanyat per la mezzosoprano Maria Melnychyn com a Carmen, el tenor Facundo Muñoz interpetant a Don José, o la soprano Romina Krieger fent de Micaela. Serà un muntatge escenificat, amb orquestra simfònica i cor.

Lea la noticia completa en la edición impresa del 30 de enero en Kiosko y Más