TW
3

El Cranc Illa de Menorca Festival ha tancat la seva programació amb una sèrie d’estrelles del panorama nacional i artistes locals, destacant la cantant, actriu, vedette i còmica La Terremoto de Alcorcón, juntament amb la mallorquina Maria Hein i els menorquins Guillem Soldevila i Júlia BeatLoop, als que a més es sumen una nodrida representació de mescladors balears com Jade y Juana DJ’s, DJ Mugatu y Natx.

Tots ells estaran presents en la pròxima edició del Cranc Illa de Menorca Festival, que tindrà lloc del 2 al 4 de setembre a Maó, juntament amb Joe Crepúsculo, Novedades Carminha, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, Javiera Mena, AJ Davila, Bronquio, Ortiga, dani, Sofía y Rocío Saiz DJ.

Concert obsequi

Per altra banda, Cranc Illa de Menorca obsequia el públic menorquí amb un concert gratuït, que se celebrarà el dimecres 1 de setembre a la plaça del Mirador des Port, i que servirà com a exquisit aperitiu del festival.

També hi haurà un concert molt especial de presentació, el dijous 12 d’agost en el Teatre Principal de Maó, amb l’actuació en format íntim de Los Planetas. Comptaran amb l’única companyia sobre l’escenari del pianista David Montañés, que acompanyarà Jota i Florent en una meravellosa recreació del millor cançoner pop en espanyol dels darrers trenta anys.