TW
0

«Anam de volta per Ciutadella» és el títol de l’exposició que, fins dia 25 d’aquest mes, es pot veure a l’Espai Xec Coll. Una mostra amb instantànies de cinc alumnes de fotografia del Centre Municipal d’Art de Ciutadella, que resumeixen el treball realitzat i les diferents tècniques utilitzades a l’hora de captar les infinites mirades i detalls que proporcionen els pobles.

Els paisatges idíl·lics de Menorca acostumen a endur-se la fama per la seva espectacularitat, però la fotografia pot anar molt més enllà, per cercar en la urbanitat mil escenes susceptibles de convertir-se en bones fotografies. És el que tracta de mostrar aquesta exposició, que inclou una vintena de captures de Francisca Fullana, Pere Ferrer, Joana Camps, Bernat Moll i Joan Marquès.

Ells són alumnes de segon curs que, tot aprofitant la realització d’exercicis concrets, han immortalitzat escenes variades de l’arquitectura urbana, fins a proposar un recorregut des del Canal Salat fins al passeig marítim, passant per la Contramurada i els carrers més estrets del centre antic. Imatges que, amb el seu professor, Jesús Allès, han seleccionat i complementat amb la captura de sons reals, que ajuden l’espectador a contextualitzar cada escena.