Lluís Orfila, Roger Vila i Hèctor Pons, ahir.    | Gemma Andreu

TW
1

El pròxim dia 25 de juny, a les 19 hores, tindrà lloc al camp de futbol de Sant Climent l’actuació de cinc grups i cantants en el marc del Grahame Pearce Fest 2022, la segona edició del festival que consolida la seva cita anual. El festival compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Maó, Consell insular, Gin Xoriguer, Apalliser i Es Molí de Foc.

Els grups musicals destacats del festival organitzat per l’Associació Grahame Pearce Sona són els mallorquins Salvatge Cor i Maria Hein, els menorquins Verlaat i Ramé, a més del reconegut cantant de reggae en menorquí Rudymentari i Back Yaad.

Abans, el 14 de maig, a les 21 hores, tindrà lloc una festa prèvia a la sala Musikbox, al polígon industrial de Sant Lluís en què participaran Leonmanso, Ses Bísties de Mongofre i els DJ Bass i Dr. Herbero.

El president de l’Associació Grahame Pearce Sona i mestre cerveser, Roger Vila, va subratllar ahir que «ens volem desmarcar de grans festivals amb un cartell eminentment menorquí, per ser un altaveu de bandes joves i crear una escena pròpia, ajudant a la difusió dels músics de l’Illa».

El batle de Maó, Hèctor Pons, va destacar la importància d’aquest esdeveniment musical, «és molt positiu que es consolidi un festival com el Grahame Pearce Fest, i que Sant Climent pugui ser conegut gràcies al festival com ha estat en èpoques anteriors amb iniciatives que han sortit del poble». A més, Pons va assenyalar el fet d’iniciatives d’aquest tipus que combinen cultura i gastronomia en un any en què Menorca ostenta la distinció de Regió Gastronòmica Europea.

Per altra part, el president de l’Associació de Vesins de Sant Climent, Lluís Orfila, va destacar que «tant el restaurant Molí de Foc com la fàbrica de cervesa són uns grans ambaixadors del poble i que, per açò, es procura col·laborar amb ells per agrair-los la seva feina».