El tenor italià Stefano La Colla i la soprano d’origen bolivià Carolina López | Amics de s'Òpera

TW
4

El tenor italià Stefano La Colla i la soprano alemanya d’origen bolivià Carolina López    Moreno s’han incorporat al repartiment d’«Il trovatore», que s’estrena avui al Teatre Principal de Maó, en el marc de la 51a temporada en els rols de Manrico i Leonora, respectivament, en substitució dels cantants Arturo Chacón Cruz i Jennifer Rowley, que han hagut de cancel·lar la seva participació per malaltia.

Nascut a Torí, Stefano La Colla es va graduar al Conservatori Pietro Mascagni de Livorno i posteriorment va estudiar amb Luciana Serra i Carlo Meliciani. Va guanyar el primer premi del concurs «Veus Puccini» a Torre del Lago. Després dels primers èxits, el punt d'inflexió va arribar l'any 2015 amb el prestigiós debut a l'escenari del Teatro alla Scala com a Calaf a «Turandot» amb la direcció de Riccardo Chailly.

Per la seva part, la soprano Carolina López és una artista versàtil, titulada per la Universitat de Música i Arts Escèniques de Stuttgart, on també realitzà un màster a la Opernschule. Va continuar els seus estudis a Nova York i, des de 2020, segueix el mestratge de Donata D’Annunzio. En el seu repertori inclou papers protagonistes com el rol de Leonora a «Il trovatore», Liù («Turandot»), Suor Angelica, Violetta («La traviata») o Pamina («Die Zauberflöte»).