Un moment de l'actuació de Manel aquest divendres al Menorca Music Festival des Mercadal.

TW
3

El grup Manel ha estat l'encarregat d'inaugurar la primera edició del Menorca Music Festival davant d'un públic entregat. L'actuació de la banda barcelonina va marcar la nit de divendres l'inici d'un festival que s'allargarà fins al próxim dissabte, 13 d'agost, al Recinte Firal des Mercadal.

En l'edició de Menorca-Es Diari d'aquest diumenge es publica una entrevista a Guillem Gispert, cantant i compositor de Manel, on destaca la importància de celebrar a Menorca un festival de música en català.

Abans de l'actuació principal, el públic va poder gaudir del directe de Sons of Med, un grup emergent barceloní que va presentar el senzill «Bonito». També van tocar cançons del seu últim disc, Greta, que van publicar el maig del 2021.

Durant els pròxims dies, Miki Núñez, Joan Dausà, Rosario i Nil Moliner prendran el relleu en aquest escenari al cor de Menorca. Finalment, un triple concert de La La Love You, Ramon Mirabet i Oques Grasses el 13 d'agost posarà punt final a la primera edició del festival.