Anna Bals, de 18 anys, amb la seva obra ‘Casi’ i la placa que l’acredita com a guanyadora del Premi. 

TW
0

El XLIII Premi de Pintura Sant Bartomeu ja té guanyadora. Es tracta dAnna Bals Allès, de 18 anys, que va presentar l’obra «Casi» en un certamen en què s’ha batut el rècord de participació, amb un total de vint-i-una obres de devuit artistes. Per la seva part, els finalistes han estat Enric Servera i Batuel Bayarri.

El passat dissabte es va celebrar l’acte de lliurament de l’edició 43 del Premi de Pintura Sant Bartomeu, organitzat per l’Ajuntament de Ferreries, en què es va lliurar la placa que acredita a Anna Bals Allès com a guanyadora del certamen. L’acte va tenir lloc a la sala d’exposicions del Centre Sociocultural, on ha quedat muntada l’exposició amb les obres presentades al concurs, amb la lectura de la deliberació del jurat a càrrec de la regidora de Cultura Maria Pons.

El jurat del Premi va valorar especialment de l’artista i de la seva obra la precisió i bona soltesa amb el dibuix, una pinzellada molt fresca, uns colors molt harmonitzats, la composició molt ben resolta des del punt de vista formal i la gran seguretat en el traç. En aquest sentit, el jurat ha transmès a la guanyadora «que li augura una carrera molt prometedora perquè amb la edat que té i el domini que mostra ja de la tècnica amb els anys de producció que li queden la seva trajectòria serà brillant».

Durant l’acte de lliurament del premi, la batlessa de Ferreries Joana Febrer va assegurar que estava orgullosa de la participació rècord en el certamen, el que els feia seguir «apostant per aquest tipus de Premi que permet que l’Ajuntament -el poble de Ferreries en definitiva- vagi fent un fons pictòric de molta qualitat i, per altra banda, donar suport als artistes que tal com estan les coses ho ben necessiten».

Exposició

L’exposició de les obres presentades al certamen podrà ser visitada fins al 20 d’agost, de 19.30 a 21.30 hores.