Débora Marquès i Tomeu Sànchez, autor de la portada.

TW
0

La Sala Albert Camus, de Sant Lluís, oferirà un total de dinou activitats culturals entre els pròxims mesos d’abril i juny, amb una forta presència de la cultura local, entre el que destaca    la interpretació del tradicional    cant pasqual del Deixem lo dol.

Aquest dissabte dia 1 d’abril comença la programació de la segona temporada regular de la Sala Albert Camus, amb la representació de «José Mari», a càrrec de Cultural-ment Produccions, que continuarà amb un ventall d’activitats diferents, en què destaquen les de producció local, amb la interpretació del Deixem lo dol (9 d’abril), el concert de la Gwent Charity Brass conjuntament amb els alumnes de l’Escola Municipal d’Ensenyament Artístics (10 d’abril), a més diferents seccions de la referida escola municipal, com dansa (2 i 3 de juny) i música (9 i 10 de juny), i la representació de «Vamos a contar mentiras», a càrrec de Talia Teatre (17 de juny).

El segon trimestre artístic de la Sala Albert Camus contempla la continuïtat de dos cicles de cinema iniciat a la primera temporada. Es tracta de «Rostros de la Francia contemporánea», que projecta pel·lícules franceses en versió original, i «Cinema participatiu», que ofereix grans clàssics de la història del cinema que han estat elegits per votació popular, com és el cas de «Billy Elliot» i «Cinema Paradiso».

Trobades

L’espai cultural de Sant Lluís acollirà enguany les IV Trobades Mediterrànies Albert Camus, concretament els dies 29 i 30 d’abril, amb el lema «Els llocs del món». També es pren part a la Festa de la Primavera prevista pel cap de setmana del 21 al 23 d’abril, amb la programació de l’obra «Tèntol», i de l’espectacle de dansa «A solo for Society», a càrrec de Sao Castro i Antonio M. Cabrita.

Alguns dels actes destacats

Dissabte 1 d’abril

  • A les 20 h, representació de l’obra «José Mari», de Salvador Oliva, a càrrec de Cultural-ment Produccions.

Diumenge 9 d’abril

  • A les 12.45 h, interpretació del «Deixem lo dol» i la resta del repertori, a càrrec del grup Deixem lo dol de Sant Lluís, dirigit per Marina Viedma.

Dilluns 10 d’abril

  • A les 19 h, concert de la banda galesa Gwent Charity Brass amb els alumnes de l’Escola Municipal d’Ensenyaments Artístics.

Dissabte 29 i diumenge 30

  • Celebració de les IVTrobades Mediterrànies Albert Camus, que tractaran sobre «Els llocs del món», amb la participació de diferents especialistes sobre l’obra del premi Nobel francès.

Dissabte 6 de maig

  • A les 20 h, «A solo for Society», una reflexió de Sao Castro & António M. Cabrita, a càrrec de Miguel Santos.

Dissabte 13 de maig

  • A les 19 h, adaptació de «L’Ós», d’Anton Txèkhov, a càrrec dels alumnes de l’Escola d’Art Dramàtic de Menorca.

Divendres 2 i dissabte 3 de juny

  • A les 19 h, «Atemporal: Rapsòdia amb amor desenfrenat», a càrrec dels alumnes de dansa de l’EMEA.

Dissabte 17 de juny

  • A les 20 h, representació de «Vamos a contar mentiras», a càrrec de Talía Teatre.