Representants de les entitats implicades en el projecte.

TW
0

Jazz Obert i l’Obra Social La Caixa han firmat un conveni de col·laboració, per tal de fer arribar el jazz a les persones amb diversitat. Es tracta d’un vincle que té precedents anteriors a la pandèmia i que ara es torna a subscriure.

En realitat, la iniciativa va començar el 2019, i va permetre que la Dixiecat Street Band visités el Centre Polivalent Carlos Mir, a Maó. És una activitat que va deixar empremta, ja que és de les experiències més recordades per part dels usuaris.

El projecte es reinicia amb la intenció que, tot coincidint amb el vint-i-cinquè aniversari de l’entitat organitzadora del Festival Internacional de Jazz de Menorca, es puguin convidar grups de música dixie, molt ballable i lleugera, amb l’objectiu d’apropar actuacions de qualitat i en directe, a persones que habitualment no tenen l’oportunitat.

De fet, la previsió és que, a mitjans del mes que ve, s’organitzi una visita sorpresa, de la qual en puguin gaudir usuaris de la Fundació per a Persones amb Discapacitat.

Aquestes activitats són fruit d’aquesta col·laboració entre Jazz Obert i la fundació de l’entitat bancària, que es plasma amb aquest conveni, per un import de 3.000 euros.