Col·laboració amb l'Associació de Pares i Mares de persones amb TDAH de Menorca. | Youtube: Dos Sipiots

TW
3

El grup Dos Sipiots va presentar aquest dimarts al vespre el seu nou tema «Pensaments», que visibilitza les circumstàncies dels adolescents amb trastorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat (TDAH) amb l’objectiu de lluitar contra l’estigma i obtenir recolzament. Ho va fer en un petit concert que va començar devers les 21.30 hores a la Plaça dels Pins de Ciutadella, on l’associació de famílies de nens i nenes amb TDAH de Menorca va donar la benvinguda al públic.

A més d’interpretar alguns dels seus temes, Dos Sipiots va projectar, amb la col·laboració de l’associació TDAH Menorca, el videoclip de «Pensaments». Era la primera vegada que es donava a conèixer el contingut audiovisual, en què han participat tant els membres de l’agrupació musical com els alumnes de tercer d’ESO de l’IES Josep Miquel Guàrdia. Val a dir que el videoclip es va gravar, precisament, en aquest institut d’Alaior.

Noticias relacionadas

Des d’aquest dimarts, aquesta cançó i el seu videoclip propi es pot visualitzar a YouTube. La il·lusió de Dos Sipiots i l’associació TDAH Menorca és apropar, d’aquesta manera creativa i diferent, a la societat el TDAH per generar consciència i fer sentir còmodes a tots els joves que conviuen amb aquest trastorn. La meta és, també, arribar a joves, adults, docents i autoritats per tal d’impulsar la normalització, en tots els àmbits, de menors amb TDAH.

La idea va sorgir al començament d’any, quan Pol Mercadal, cantant i guitarrista de Dos Sipiots que és, també, educador social i terapeuta, va escriure la lletra de «Pensaments» i la va compartir amb l’associació TDAH Menorca. La idea va agradar tant que van posar fil a l’agulla i van gravar el videoclip per tal de divulgar, també, la tasca que fan des de l’associació i arribar, així, a qui necessiti el seu suport, com famílies amb diagnòstic recent.