Interpretarà autors com Cabanilles, Fisher, Soler, Krebs i Bach

TW
0

Aquest dijous s’ofereix el segon dels concerts organitzats per la Parròquia en el marc del III cicle d’estiu de l’orgue de Santa Maria. Aquesta vegada, a càrrec del professor d’orgue del Conservatori Professional i Municipal de Música de Lleida Miquel González.

González, estudià la carrera d’orgue al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, obtenint Matrícula d’Honor Fi de Carrera i Premi d’Honor al grau Superior (1988). L’any 1988 aconseguí el Primer Premi d’Orgue del Concurs Nacional de Joventuts Musicals d’Espanya a l’orgue de la catedral de Girona, i l’any 1991 fou guardonat amb el premi Ruiz-Morales.

És autor del llibre «Els Orgues de les comarques de Lleida i del Principat d’Andorra» (Ed. Pagès Editors) sobre el patrimoni organístic actual i històric de les terres lleidatanes i Andorra.

Doctor en Història de l’Art i Musicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, és organista de la parròquia de Santa Maria de Badalona i de la Basílica de la Mercè de Barcelona.

El programa que oferirà inclou obres de Cabanilles, Fisher, Soler, Krebs i J.S. Bach. Un complet recorregut d’estils i èpoques.