Cristian P. Coll i Lluís Real, als extrems, han acompanyat els estudiants en el projecte | Es Far Cultural

TW
0

El Menorca Doc Fest celebra la seva cinquena edició amb novetats en el seu programa que s'estén entre octubre i finals de novembre. Aquesta edició té una clara aposta per la creació jove a Menorca.

Un dels projectes més destacats ha estat la mentoria de projectes fotogràfics, que compta amb la col·laboració de l’Escola d’Art de Menorca (EAM). Cinc joves estudiants de batxillerat i cicle formatiu de l’EAM han participat d’aquest programa de mentoria que ha consistit en sessions virtuals i presencials, en una residència a la Casa d’Artistes per fer el seguiment dels projectes. El taller va començar a l’agost i ha comptat amb l’acompanyament dels fotògrafs Lluís Real i Cristian P. Coll. L’objectiu de la proposta és aproximar els processos de creació de projectes fotogràfics.

Aquesta experiència formativa i creativa, s’inaugurarà el dia 12 d’octubre en el marc del 5è Menorca Doc Fest. L’exposició col·lectiva, en la qual participen les estudiants Vilma Apesteguia, Daniel Martínez, Nerea Mora, Ricard Planes i Maria Saura, es podrà veure a Centre d’Art i Cultura de Ca n'Ángel as Mercadal fins el pròxim 1 de novembre.

El Menorca Doc Fest compta amb el patrocini de la Fundació Foment de Turisme de Menorca, Consell insular, Institut d’Estudis Baleàrics i l’Ajuntament des Mercadal.