Obra de Maria Clauss, a l’exposició del Premi Internacional Luis Valtueña.

TW
0

El Festival de Cinema i Fotografia Documental de Menorca, el Menorca Doc Fest, va encetar aquest dimecres, i tancarà aquest dijous, un taller enfocat en la importància del so en els audiovisuals, de la mà del compositor, productor multimèdia, artista sonor i realitzador, José Bautista.

Aquesta activitat, limitada a les persones inscrites, inclou una mostra de projectes de Bautista, a la Sala Multifuncional des Mercadal, oberta al públic general.

És una més de les propostes del Menorca Doc Fest, que va començar dia 11 i que s’allargarà fins al 17 de novembre, amb una agenda molt diversa, amb concerts, presentacions, demostracions de fotografia, jornades o conferències. El festival va començar amb l’exposició del Premi Internacional Luis Valtueña a la Sala Sant Antoni de Maó, i els darrers dies s’ha realitzat un taller d’experimentació fotosensible amb Isabel Forteza, s’han projectat diferents documentals i s’han presentat projectes, com «Derelictes (i altres utopies)», de l’artista menorquina Erola Arcalís.