Escena corresponent a la sèrie | Empatic

TW
1

Protagonitzada per Alicia Falcó i Maël Rouin-Berrandou, «Divuit» és una nova sèrie televisiva de ficció produïda en conjunt per  les cadenes IB3, la valenciana À Punt i Televisió Espanyola (RTVE). El rodatge, que acaba de començar a València, compta també amb la coproducció de la menorquina Empatic Films.

Una història d’amor

La sèrie, que inicialment està pensada per emetre sis episodis de trenta minuts cadascun, narra una història d’amor que cerca trencar certs prejudicis sobre la immigració, molt establerts a la nostra societat.

Així doncs, es podria dir que «Divuit» tracta sobre la incomunicació. L’amor impossible entre Cèlia, una condemnada a fer hores al servei de la comunitat a una cuina, i Moha, que considera aquesta feina una meta per arribar a aconseguir els papers que necessita, és el que marca la trama.

Encara que a simple vista no ho sembli, tots dos tenen molt més en comú del que es pensen. Tot això ho aniran descobrint a mesura que ambdós superin els seus prejudicis i comencin a veure’s com són realment.