Representació menorquina, de teatres i companyies, a la fira FIET de Mallorca.

TW
0

Menorca ha comptat amb una nombrosa participació en la Fira de Teatre Infantil i Juvenil (FIET), que s’ha celebrat a Vilafranca de Bonany, a Mallorca, i que és la convocatòria més important d’aquest sector a les Balears i un referent nacional i internacional.

Divendres es van celebrar les jornades professionals, amb una gran presència menorquina, tant dels teatres ‘Principal’ i ‘Born’, com de membres de companyies locals. Hi van participar Iñaki Jovellar (Resistència Teatre), Anselm Serra (Minúcia Teatre),    Endika Izquierdo (Resistència Teatre), Elisenda Farré (tècnica de l’IEB), Jaume Gomila (organitzador de la    FIET), Josep Marquès (Teatre des Born), Nieves Portas (Teatre Principal de Maó), Adriana Aguilar (Di-Art), Camila Grigera (Resistència Teatre) y Fede Cortés (Acirkaos).

Menorca també va estar ben representada a Fira Tàrraga i FiraB. La gerent del Teatre Principal, Nieves Portas, destaca la importància de sortir del teatre per conèixer noves propostes, fer xarxa amb altres entitats i presentar els espais menorquins.