Tots els participantes al primer Slam de la sisena temporada del Poetry Menorca celebrat a l’Akelarre de Maó

TW
0

Aquest cap de setmana s’encetà la sisena temporada de Poetry Slam Menorca a l’Akelarre de Maó. El públic omplia la sala mentre s’acabaven de repartir les pissarres que emprarien els espectadors per puntuar als participants de la vetllada. Només sis poetes, a causa d’algunes baixes inesperades de darrera hora, es disputaven la competició. El guanyador de la nit es classificava per a la final insular de maig. També el segon. L’Slam començava amb l’anunci de la victòria al campionat nacional de Poetry Slam de la representant menorquina Mama Fiera el 21 d’octubre a Granada. El públic va ovacionar la fita de Sandra Lucena.

La pimera ronda de la nit fou prou disputada, però només tres slammers es classifiquen per a la ronda final: Josep Mercadal, Isabó i Demiurgo, per aquest ordre, van ser els poetes més puntuats.

Després d’una pausa, Ona Salvat, una jove poeta barcelonina, va deleitar l’auditori amb tres poemes sentits, frescos i aplaudits. Per acabar, es va celebrar la ronda final. Es recita en ordre invers a la puntuació obtinguda a la primera ronda. Començà Demiurgo, seguit d’Isabó i Josep Mercadal. Després, el públic va puntuar les actuacions. Va guanyar la italiana Isabó i Carles Minuchin (Demiurgo), que va quedar classificat en segona posició, l’acompanya a la final menorquina de maig.

El curs ja navega i les emocions continuen divendres 1 de desembre al teatre del Casino 17 de Gener a Ciutadella. Si vols participar-hi has d’escriure a poetryslammenorca@gmail.com