La vetlada va ser conduïda pel pianista i compositor José Jaime Hidalgo amb intervencions d'altres artistes. | Gemma Andreu

TW
0

Amb motiu del 194è aniversari del Teatre Principal de Maó, el pianista i compositor José Jaime Hidalgo va oferir aquest dijous fosquet un concert molt especial d'una hora i mitja al vestíbul del teatre. En un ambient de gala, l'espai va ser, també, l'escenari de les intervencions d'altres artistes.

El format del concert va afavorir la interacció directa amb el públic assistent. | Gemma Andreu

Sota el títol «Schubertíada al Principal», la vetlada va retre un homenatge a aquelles trobades musicals íntimes i properes que es duien a terme a la Viena del segle XIX, al voltant del prolífic compositor Franz Schubert.

A les 'schubertíades' s'hi reunien les amistats i les persones que admiraven al compositor; i es celebraven dins unes petites sales, salons o, fins i tot, dins les cases particulars dels amfitrions. En aquest cas, es va desenvolupar, en un ambient íntim i proper, al vestíbul del teatre, fet que va afavorir la interacció directa entre el públic assistent i els artistes en una atmòsfera única i càlida.