La fotògrafa Isabel Muñoz

TW
0

Can Albertí 140 Boutique Hotel obrirà de nou les seves portes el pròxim 11 de març. L’emblemàtic hotel de Maó inaugurarà així una temporada plena d’activitats culturals, entre les quals es troba una exposició col·laborativa amb la Casa de Velázquez de Madrid, institució cultural francesa a l’estranger dedicada a l’estudi del món hispànic.

L’establiment, convertit en un punt de referència a Menorca pel seu compromís amb l’art i la cultura, acollirà aquesta primera mostra de l’any entre el 28 de juny i el 8 de juliol, comptant amb una col·lecció de fotografies realitzades per Isabel Muñoz, Premi Nacional de Fotografia l’any 2016. Juntament amb dos artistes residents, Nicolás Combarro i Regina Quesada, la prestigiosa fotògrafa barcelonina tornarà a Menorca, on també va presentar l’any 2019 l’exposició «La antropología de los sentimientos» i va participar en les Trobades & Premis Mediterranis Albert Camus organitzades a la sala polivalent de Sant Lluís que rep el mateix nom.

Conferència inaugural

El 28 de juny, mateix dia en què s’inaugura la mostra, està prevista una xerrada sobre la Casa de Velázquez amb l’objectiu d’explicar els orígens d’aquesta institució fundada a la capital espanyola l’any 1920, l’objectiu de la qual és promoure la col·laboració i els intercanvis artístics, culturals i acadèmics a escala internacional i bilateral.

El programa

  • 13 d’abril. «Escuchando los colores | Tamayura». Espectacle benèfic en el Dia Internacional de l’Art que uneix música i pintura amb peces de la ceramista Blanca Madruga.
  • 25, 26 i 27 d’abril. Mostra i subhasta oberta al públic de quadres donats pel fons pictòric de CaixaBank a benefici d’ASINPROS
  • 28 de juny - 8 de juliol. Col·laboració amb la Casa de Velázquez. Conferència i mostra fotogràfica d’Isabel Muñoz
  • 11 de juliol - 2 d’agost. Exposició de fotografia i art amb la galeria IBASHO, ubicada a la ciutat belga d’Anvers.
  • 18 d’octubre. Conferència sobre «Pau Casals, un llegat viu» a l’Ateneu de Maó.