Antoni Moll Camps

TW
0

El patriarca de les lletres menorquines, com era reconegut Antoni Moll Camps (Ciutadella, 1926- Campdevànol, 2023), rebrà un homenatge, al Cercle Artístic del seu poble natal. Serà aquest divendres, amb una conferència que protagonitzarà la seva filla, Sònia Moll Gamboa, i que es complementarà dissabte amb una ruta literària per la ciutat.

La sala Jeroni Marquès de l’entitat de la plaça des Born acollirà divendres (20 hores), aquest acte de tribut a la figura d’Antoni Moll Camps. Presentat pel directiu del Cercle Artístic, Miquel Àngel Limón, comptarà amb la intervenció de la filòloga, poeta i traductora, Sònia Moll.

Per altra banda, l’endemà, a les 11 hores, organitzat també pel Cercle Artístic i amb Limón com a conductor, es farà una ruta literària dedicada a Moll Camps. En aquest cas, és un acte gratuït, però requereix inscripció prèvia.

Gran nissaga

Antoni Moll Camps va destacar com a classicista, traductor, narrador i poeta. Va morir el passat 6 de novembre. Va néixer a Ciutadella, però era net d’un migjorner il·lustre, l’erudit Francesc Camps i Mercadal, conegut com a Francesc d’Albranca.