Guanyadors de les diferents categories del XLIII Concurs Literari Francesc d’Albranca. | Ajuntament de Ferreries

TW
0

La sala d’actes de l’Ajuntament de Ferreries va acollir aquest dissabte capvespre l’acte de lliurament dels premis del XLIII Concurs Literari Francesc d’Albranca en les seves diferents categories, amb motiu de la celebració del Dia del Llibre.

Els guanyadors del concurs literari van ser els següents: categoria A, Júlia Navarro (5è curs) amb «La riquesa de la vida» i Miquel Mercadal (6è curs) amb «Viatge en el temps»; categoria B,    Borja Martí Jover (1r ESO) amb «La invasió dels americans» i Neus Marqués Pallicer (2n ESO) amb «Sou al cel»;    categoria C, Martí Pons Rotger (3r ESO) amb «El despertar de Da Vinci» i Adra Jordà Cuenca (4t ESO) amb «la cançó del vent»; categoria D, Marta Rodríguez Pons amb «La calidesa de casa»; i finalment categoria E, Llorenç Allès Camps amb «Estimada».

Durant tot el dia, l’Avinguda Verge del Toro va acollir la celebració de la fira del llibre, que va comptar amb la participació dels establiments Sa Llibreria i Toy Planet. La novetat d’enguany per part de l’Ajuntament ha estat l’estrena d’un nou format amb envelats.

Per altra banda, al migdia va tenir lloc la presentació del llibre «Gabriel Cardona Enrich, un músic per a un poble», de Bep Cardona i Miquel Cardona (1946-2012), projecte que va ser guardonat amb el Premi d’Investigació sobre Ferreries del bienni 2020-2021 i que està inclòs en la col·lecció «Petit format» de l’IME.