Pasacalles escolar de Carnaval de Maó | Javier Coll

TW
0

El Dijous Llarder o el Dijous Gras va començar amb força a tota Menorca, on van ser molts els grups escolars que van sortir per omplir els carrers de gairebé tots els pobles de l'Illa amb molt de color i molta alegria per l'arribada del Carnaval.

No a tots els pobles es van fer les ruetes escolars durant el dia d'ahir, ja que as Migjorn Gran, as Mercadal i a Fornells es faran el Darrer Dimarts. En canvi, a la resta de municipis, a Alaior, Ciutadella, Ferreries, Es Castell, Maó i Sant Lluís, van ser molts els grups d'escolars que van sortir dels seus centres educatius amb les disfresses confeccionades, en la majoria dels casos, a les aules, per passejar pels carrers dels pobles acompanyats pels seus mestres, i proporcionant aire fresc i bon humor a les rutines diàries dels veïns.

A Maó, el matí va estar ben entretingut als carrers del centre, per on hi van anar passant grups de diverses escoles. La Plaça Constitució va ser el punt de concentració dels fillets, que es van trobar un espectacle d'animació infantil, de la mà d'Esportart. Allà s'hi aplegaren dissenys i propostes de tot tipus, des de les més ecològiques, com puguin ser flors, fruites o verdures (maduixes, fesols, pastanagues o taronges); a d'altres com ratolins. També hi va haver espai per a les noves tecnologies, amb grups disfressats de telèfons mòbils i d'emoticonos, i uns altres apostaren per crear un autobús escolar i cotxes o posar-se en la pell de policies.

Ja el capvespre, al pavelló esportiu de Sínia Costabella hi va haver una festa amb la música del grup Boulevard, i s'hi va fer un concurs de disfresses.