La trobada entre amics serví als genets per practicar i exercitar els cavalls a Torretrencadeta. | Josep Bagur Gomila

TW
0

El caixer pagès de Migjorn, Miquel Bosch Cursach, va rebre anit a Torretrencadeta la visita d'un grup de cavallers. No va ser un replec com a tal, sinó una trobada festiva de genets amb els seus cavalls en la setmana prèvia a les festes.

Ambient familiar
La trobada serví per a entrenar dalt el cavall, fent bots i arronsades. El caixer pagès va qualcar el seu, en «Dandy», i amb la seva família exercí d'amfitrió d'un encontre entre amics i família.

Noticias relacionadas

Aquesta setmana a Torretrencadeta els preparatius s'han intensificat, amb la rentada dels dos anyells candidats a ser el protagonista del Diumenge des Be. De fet, els anyells van ser l'epicentre de l'atenció en la reunió d'ahir.

La vetlla des Be tindrà lloc aquest dissabte, dia 21, al carrer Oriente 51, posada del caixer pagès de Migjorn. A la vegada, ja està tancada la llista amb 115 visites que realitzarà diumenge la Comitiva des Be, que preveu acabar la jornada a les 22 hores, a cas caixer casat, davant el Centre Sociosanitari Santa Rita.

El nombre de participants a la qualcada també està tancat, per tandes. Tot està ja a punt per l'esclat de les festes d'enguany.