TW
3

És habitual que el caixer senyor del bienni obri l'exposició de les carotes la nit de la vetla des Be. Però enguany s'ha avançat un dia amb un motiu de pes. Borja Morgades de Olivar decidí obrir ahir l'entrada de Cas Baró «perquè els ciutadellencs tenguin més temps per visitar les carotes» ja que enguany les festes vénen seguides. Ahir molts aprofitaren per anar-les a veure i tothom que vulgui ho podrà fer avui, de 20 hores a mitjanit; i demà, de 8 a 13 hores i de 18 hores fins l'arribada del caixer senyor al casat, al final del Diumenge des Be.

Noticias relacionadas

Les carotes d'enguany són obra de Josep Gornés, amic de la família, i són tradicionals i clàssiques en l'estil, tot i que representen personatges imaginaris actuals. També destaca el colorisme i l'enginy de cada una de les obres.

L'art efímer santjoaner
El caixer senyor es mostrava ahir encantat amb el resultat artístic de les carotes. N'indultarà dues: una per ell i l'altra per l'Ajuntament. Les altres sis acabaran fetes bocins als Jocs des Pla. L'acte de penjar les carotes comptà ahir amb la presència del baró, José M. De Olivar Ordis; la seva germana María Teresa; l'esposa del caixer senyor, Isabel Parellada; i la germana del caixer, María del Mar; amb Josep Gornés i la seva esposa, Margarita Hernández Gomila.