La ciutadellenca Sònia Rotger ha guanyat en la categoria de sèries, amb «Rovell». | Gemma Andreu

TW
3

Sònia Rotger Caules, Juan Cordero Armario i Xavier Marquès Triay han guanyat el Concurs de Fotografia de les Festes de la Mare de Déu de Gràcia, en les categories de sèrie, color i blanc i negre respectivament.

Els guanyadors es van conèixer ahir, a la inauguració de la mostra amb les obres presentades al certamen, a la sala d'exposicions del Claustre del Carme. Rotger, de Ciutadella, va obtenir el primer premi i 250 euros per la col·lecció «Rovell», després de disputar-se el guardó amb les també finalistes «Fars» i «Rincons del port de Maó».

Noticias relacionadas

En color, Juan Cordero Armario, de Sant Lluís, va guanyar amb «Favàritx» els 150 euros del primer premi, i «Il·luminada» i «Payés con botijo», de Xavier Marquès i Pierantonio Franchi, es van endur dos accèssits.

En la categoria de blanc i negre, Xavier Marquès, d'Alaior, es va fer amb el primer premi i 150 euros amb «De la roca», i «Sa Mesquida», de Pedro Rivero, i «Serenity of Sa Nitja», de Jorge Pizzi, van obtenir un accèssit i 50 euros. Han participat al concurs sis col·leccions en la categoria de sèries, 25 fotos en la de color i deu més en la de blanc i negre.

L'exposició es pot veure fins el 6 de setembre.