Diumenge es fa la pujada al Toro. | Javier

TW
0

El municipi des Mercadal rep les seves terceres festes d'aquest estiu. I és que després de Sant Martí i Sant Antoni, és ara el torn de Sant Nicolau, la celebració que, diu la dita, tanca les festes de Menorca amb clau.

Els actes començaran avui vespre, amb una mostra de rebosteria en què els veïns hi aportaran diferents pastes i dolços. Serà a partir de les 20.30 hores, al carrer Major. Un acte que donarà pas a la revetlla a la plaça Constitució, a partir de les 22.30 hores, amb la música dels grups Oasis i Dalt s'era.

Ja demà serà el torn dels cavalls. Abans, però, hi haurà la repicada de campanes i el cercavila amb els gegants de Maó i Es Mercadal i la banda Cap de Fibló.

A les 18 hores, el fabioler Francesc Gomila demanarà permís per iniciar el replec a la plaça de l'Església, i farà el primer toc de fabiol. Serà l'inici de dos dies de festa, en què hi haurà el Jaleo del capvespre i el de diumenge matí, a El Toro. Serà amb una comitiva en la que hi seran representats els vuit municipis i els nuclis de Fornells, Llucmaçanes i Sant Climent.