TW
3

El compte enrere ja ha començat. Les notes del tradicional «Jaleo» van sonar en la nit d'ahir davant el bar de Calós. Com mana la tradició, l'acte va coincidir amb la jornada de la processó de Maria Auxiliadora, patrona de Ciutadella, encara que en aquesta ocasió una setmana més tard del que és habitual, en solapar-se en el calendari amb la celebració de la Pentecosta.

Noticias relacionadas

Amb el futbol de nou com a teló de fons -l'any passat va coincidir amb la final de la Champions i ahir amb la Copa del Rei-, l'ambient prefestiu ja es respirava a peu de carrer. Com el 2014, es van encarregar d'obrir la nit musical el grup Dos Sipiots, una jove banda que va fer un repàs a la seva trajectòria musical. Comenta un dels seus membres, Pol Mercadal, que és «un honor» participar en aquesta part de la tradició de la festa, una cosa que els motiva «molt». Per problemes d'agenda, no van poder-hi ser tots els músics de la banda, un buit que van suplir per a l'ocasió dos integrants d'un altre jove grup del municipi, Som-Hi.

Després el so dels més joves, va ser el torn de Stat de Shock, que igualment van repetir a la cita per segon any consecutiu. La banda de pop-rock també va comptar amb artistes de reforç sobre l'escenari, tres músics de vent que van aportar un toc encara més festiu a més del tradicional «Jaleo» als dos altres dos clàssics populars que van interpretar, «El gato montés» i «Paquito chocolatero». Melodies totes elles que recorden que la festa gran del municipi ja és a les portes.