Una idea per al debat. L’arquitecte planteja que els terrenys no edificats dels hortals puguin permetre ampliar Es Pla amb l’objectiu de guanyar espai, capacitat i condicions de seguretat amb la finalitat de disposar d’un escenari digne pels Jocs des Pla. | Infografia: Daniel Cardona Isern

TW
27

L'arquitecte Quico Moll planteja una proposta per al debat: eixamplar Es Pla de Sant Joan guanyant espai en les zones no edificades dels hortals. Es tracta d'una idea que reflexiona d'ençà fa anys i que ara formula a partir de l'actualitat que marca la festa amb el tema de la seguretat als Jocs des Pla.

Noticias relacionadas

L'arquitecte proposa ampliar la zona guanyant l'espai dels terrenys dels horts, «sense tocar cap edificació». Aquesta actuació, que proposa que es contempli al nou Pla General d'Ordenació Urbana, permetria ampliar espai, guanyar en capacitat i, fins i tot, ubicar tres files de graderies. «És una idea que em roda pel cap d'ençà fa 20 anys perquè el problema as Pla fa anys que l'arrossegam».

Argumenta que Es Pla «és una espai molt polit que està molt deixat, l'actuació permetria dignificar la zona i disposar d'un escenari digne per celebrar els Jocs des Pla amb més espai i condicions de seguretat perquè podríem disposar d'un espai homogeni des del principi fins al final».