Avui, l’assaig general. L’equip està il·lusionat en oferir un «Foc i Fum» que engresqui tant a adults com a joves. La part de cant compta amb l’assesorament de Miriam Pascual, professora de música, compositora i cantant (asseguda al banc). | Josep Bagur Gomila

TW
1

Una cinquantena de persones duen treballant de valent d'ençà principis de març per alegrar els cors de Ciutadella amb la representació de «Foc i Fum». Avui tindrà lloc la prova de foc, l'assaig general, que com és tradicional en els últims anys es farà davant els escolars. La Sala Multifuncional del Canal Salat ja té l'escenari enllestit per acollir un nou «Foc i Fum», organitzat enguany pel Cercle Artístic, que presenta un equip d'actors amb moltes cares noves i amb sorpreses.

El muntatge de l'escenari serà el mateix de 2011, quan l'obra ja va ser dirigida per Mari Genestar i Damià Bosch, els dos codirectors escènics d'enguany. Això vol dir que els actors s'incorporaran a l'escenari des del públic, fent partíceps als espectadors de l'obra, com si també en formessin part de la història creada per Joan Benejam i estrenada el 1885.

Noticias relacionadas

La direcció escènica ha aprofundit en nous aspectes de l'obra, a partir del col·loqui celebrat l'abril al Cercle Artístic, «Desgranant 'Foc i Fum'», que va permetre descobrir curiositats i aspectes desconeguts.


[Lea la noticia completa en la edición impresa o enKiosko y MásoMy News]