TW
0

Les festes d'enguany mobilitzaran finalment prop de 400 efectius, entre policies, voluntaris, informadors i membres de l'operatiu sanitari. D'aquests, el moment que n'hi haurà més de servei serà el capvespre de Sant Joan, amb motiu dels Jocs des Pla, quan s'hi concentraran uns 250.

La xifra ha augmentat lleugerament en aquestes darreres hores, tota vegada que l'empresa contractada per tal d'ajudar a obrir pas als jocs ha pogut aplegar finalment entre 27 i 30 informadors. D'aquesta manera, s'espera apropar-se més a les dades orientatives que proposava el Pla d'Autoprotecció (PAU) aprovat per la Direcció General d'Emergències.

Noticias relacionadas

El director d'operacions, Ignasi Camps, espera que al voltant de 40 persones facin carrerany als jocs del matí, sumant la trentena d'informadors i uns pocs voluntaris. A més, els habituals que acostumaven a agafar ensortilles han anunciat que ajudaran també a obrir pas.

Als jocs del capvespre, la xifra final voltarà el centenar de persones. De fet, es compta amb els 62 voluntaris de Sant Joan, altres 7 de Protecció Civil i els gairebé 30 informadors contractats.