TW
2

Es Castell viu el seu dia gran de les festes de Sant Jaume. Després d'un primer dia que molts van allargar fins ben entrada la matinada, les celebracions han continuat aquest dissabte, i amb més ganes que mai.

De bon matí ha començat el replec dels 60 cavallers que conformen la qualcada d'aquest dissabte, a les 8 manco quart, mentre els veïns deixondien. Poc després els encarregats de despertar el municipi han estat els membres de la Colla de Geganters i Grallers des Castell, acompanyats també pels Geganters de Maó, amb la diana florejada. En Jaume i na Roser, els dos veïns de més altura del municipi, han presidit el passeig matinal pels carrers.

Noticias relacionadas

Els membres de la qualcada s'han anat sumant un a un a la comitiva per celebrar el primer acte de la jornada, la Missa de Caixers a l'església del Roser.

Cap a la 1 del migdia, ha començat la davallada cap a s'Esplanada, per a celebrar el darrer jaleo de les festes d'enguany. Un jaleo multitudinari, que ha començat a les 13.30 hores i que s'ha allargat durant unes tres hores.

L'anècdota l'ha protagonitzat un cavall que ha pujat a la tarima dels músics mentre participava a la primera volta del jaleo.