El film dirigit, per David Coll, compta amb 80 infants, monitors i alguns persones conegudes al poble | Escola d'Estiu CP Castell de Santa Àgueda

TW
6

07750: Missió Sant Bartomeu, és la pel·lícula 'de moda' a Ferreries. Una intrigant història que gira en torn a Sant Bartomeu.

Pocs dies abans que se celebressin les festes, desapareixen quatre objectes molt importants: la bandera, el fabiol, la recepta de l'aigua- ros i la partitura del 'jaleo'.

Noticias relacionadas

Amb aquest argument, l'Escola d'Estiu del CP Castell de Santa Àgueda és en realitat una escola de detectius encoberta i l'Ajuntament decidix posar-se en contacte amb l'escola perquè resolguin el cas. A partir d'aquí els fillets/es comencen a investigar per trobar els objectes i així poder celebrar Sant Bartomeu.

Al més pur estil Hollywood, anit se'n va dur a terme l'estrena d'un film dirigit per David Coll que compta amb 80 infants, monitors i alguns persones conegudes al poble, com el mateix alcalde o la fabiolera, entre d'altres. Una brillant idea sorgida de la imaginació dels més petits.