TW
0

Es Migjorn Gran i Alaior van viure ahir la segona jornada de les festes de Sant Miquel i la Festa des Caixers, respectivament.

Els migjorners van començar el programa festiu a les 8.30 hores, amb una diana a càrrec  de la Banda de Cornetes i Tambors que precedia un berenar popular al Pla de l'Església. Era per agafar forces per encarar els actes que vindrien després, començant per la Missa de Caixers, a la parròquia de Sant Cristòfol i oficiada per mossèn Cristòfol Vidal, i seguit pel segon jaleo d'aquestes quinquennals festes de Sant Miquel. Va ser així com cavalls i cavallers van tornar a alçar-se, al ritme de les notes de la Banda de Música des Migjorn Gran. La celebració va acabar amb la beguda al local d'ACR i, ja el capvespre, amb jocs infantils i el nocturn ball amenitzat per l'Orquestra Huracán.

Per altra banda, a Alaior, la Banda de Cornetes i Tambors va fer la cercavila matinal, i a les 9.30 hores va començar el replec. Al voltant de les 11 els caixers van assistir a la Missa de Caixers, que donaria pas al segon jaleo. El vespre, el grup local Dit i Fet va actuar a la Plaça Constitució per tancar aquesta Festa des Caixers.