La gent acudí al divertit vetllatori d'en Camestortes instal·lat a l’escenari del Teatre Principal | Gemma Andreu

TW
4

En Camestortes ha tornat a ser enguany generós, crític i irònic en el seu testament. La lectura de les seves últimes voluntats va omplir el Teatre Principal, a la nova gerent del qual, Àngela Vallés, li deixà d'herència un pastís pel fet de provenir d'una família pastissera. Tampoc es salvà el regidor Hèctor Pons, a qui li tocà un sol perquè no torni a ploure més en festes després de les últimes experiències. A la batlessa Conxa Juanola li deixà un sac de paciència, mentre que a Pablo Iglesias un tallat de cabells a Cas Gomila i a Messi una agenda perquè pensi pagar a Hisenda. A Menorca talaiòtica li tocà una planta de tractament de residus voluminosos perquè es pugui fer un talaiot de fems. En el seu testament, Camestortes també va adreçar les crítiques a les propospeccions petrolíferes, a les obres de la carretera Maó-Alaior, a la família Pujol i amb una referència a Artur Mas i Fornells. Altres que també els va tocar rebre van ser l'Orfeó Maonès, la Infanta i el cas Noos i el restaurant Way al port de Maó, amb una visió plena de tocs d'humor.

En Camestortes va sortir a les set i mitja del capvespre des de l'Ajuntament conduit per la comitiva fúnebre, organitzada per l'Orfeó Maonès i voluntaris, acompanyada per la Banda de Tambors. Després que en Camestortes fes el darrer gin a l'American Bar, com a gest de comiat de la bulla del Carnaval, la comitiva es dirigí cap el Teatre Principal. A l'escenari, en Camestortes va ser exposat perquè la gent pogués retre el condol al personatge que representa el final de la diversió de la festa de les disfresses. La curiositat és que en Camestortes enguany ha deixat regals. Durant l'acte es va fer la rifa de 40 obsequis entre més de 200 números. Es van sortejar des d'un sopar romàntic a un cap de setmana a un apartament de Son Bou i altres sorpreses gràcies a la implicació dels comerciants de Maó.

Noticias relacionadas


L'aparició des'Àvia Corema

Després del comiat de'n Camestortes, a l'escenari del Teatre Principal es produí la sorpresa de la sortida de s'Àvia Corema, amb la celebració del ball del personatge. Ara arriba el temps de Quaresma, de llevar un peu cada setmana a la seva protagonista, en un temps que transcorre sense grans festes fins l'arribada de la Pasqua.