El balanç d’aquestes festes es pot qualificar de positiu, una vegada no s’han hagut de lamentar accidents d’importància | Josep Bagur Gomila

TW
9

El balanç d'aquestes festes es pot qualificar de positiu, una vegada no s'han hagut de lamentar accidents d'importància. La incidència més destacada és la d'un home de 53 anys que va ingressar a l'UCI de l'Hospital Mateu Orfila la nit de dia 23 per una coça d'un cavall, i que ahir evolucionava favorablement i havia passat ja a planta.

Als Jocs des Pla hi va haver un balanç de 54 assistències i quatre trasllats, i al Caragol de Santa Clara es van atendre 28 persones i se'n van traslladar cinc més. Així, en total durant aquests dos dies hi ha hagut quatre ingressos hospitalaris, la de l'home que ha és a planta, i tres dones per fractures.

Noticias relacionadas


Hipòdrom

Desvinculat de l'àmbit festiu però també a Ciutadella, qualcú va entrar a l'hipòdrom Torre del Ram la matinada de divendres i va obrir les portes de diferents estables i del recinte. Segons «Infotrot», el resultat va ser que nou cavalls es van passejar per Cala en Blanes. Per sort no es van produir incidents amb vehicles, però diversos cavalls tenen ferides i no podran córrer en unes quantes setmanes. Els fets s'estan investigant.