Pere Moll, caixer batle quatre dels darrers cinc anys, enguany ha delegat. | Arxiu

TW
0

El ple municipal des Migjorn Gran va aprovar ahir la junta de caixers que presidirà la qualcada per les festes de Sant Cristòfol de ses Corregudes d'enguany, que es celebraran entre el 30 de juliol i l'1 d'agost.

La junta està encapçalada per Àgueda Sales Orfila, que serà la caixera batlessa en representació de l'alcalde Pere Moll. El caixer capellà és Llorenç Sales Barber, mentre que el càrrec de caixer fadrí recau sobre Carles Moll Borràs, el casat és en Pere Sales Moll i la fabiolera Adriana Moll Sales.

En total enguany participaran 36 caixers més la fabiolera, encara que la qualcada els dos dies estarà formada per 34 genets, ja que quatre caixers només surten un dels dos dies. Dels 36 caixers que surtiran a Sant Cristòfol hi ha 14 dones (més la fabiolera) i 22 homes.

El pregoner de les festes d'enguany és l'actor migjorner Àlvar Triay. El pregó tindrà lloc el divendres 29 de juliol a les 21,30 hores al Pla de l'Església.

Al ple d'ahir també es va aprovar el programa de festes. El batle Pere Moll destaca com a principal novetat que enguany per primera vegada s'organitza un sopar de carrer, amb música en directe, on l'Ajuntament posa el beure i les postres.

Enguany s'ha decidit avançar (a les 19,30 hores) el jaleo d'ases del dilluns 1 d'agost, per evitar així la concentració de gent amb els animals.