TW
0

Alaior viurà la nit d'aquest dimarts un dels actes més esperats. I és que tenir la revista de les festes entre les mans és símptoma que la celebració és a prop. L'Ajuntament d'Alaior acull a les 20 hores la presentació de la revista que el diari MENORCA treu al carrer. La publicació, marcada per un atractiu disseny, inclou tota l'actualitat de la festa, però sobre tot, pretén recollir nombroses veus de personatges del poble per tal de fer d'aquesta publicació una radiografia de la gent, dels ciutadans i les tradicions perquè tothom s'hi senti representat i part d'un trencaclosques de 60 peces a tot color.

La publicació es presenta amb una obra de la jove artista alaiorenca Cristina Cardona qui il·lumina la portada amb una escena alegre, il·lusionant i carregada de valors. I és que per a ella, parlar de festa és fer-ho de família i sentiment.

Les primeres pàgines de la publicació es dediquen a la Junta de Caixers que enguany conclou bieni i per tant, s'acomiada. No hi falta una entrevista al mestre i pianista Antoni Pons Morlà qui serà l'encarregat de donar el tret de sortida a les festes de Sant Llorenç com a pregoner. A més, els voluntaris de Caritas, homenatjats de Dilluns de Sant Llorenç, narren el seu dia a dia ajudant la gent.

Un dels reportatges destacats del recull el trobem en l'entrevista del professor-poeta Ponç Pons qui s'ha jubilat del xoc per seguir amb la seva passió d'escriviure. Ningú no pot perdre les anècdotes que Ponç Pons ha viscut al llarg de 35 anys d''ensenyança.

Noticias relacionadas

El periodista Miguel Juan Urbano narra la història de l'emblemàtic local Ca'l Bon Jesús que ha tancat per primera vegada en 108 anys d'història.

La revista d'enguany inclou un divertit reportatge sobre l'experiència de tres alaiorencs nascuts un bon 29 de febrer i que, per tant, només poden complir un any cada quatre.

El recull inclou, a més, articles i reportatges de col·laboradors com Pere Gomila, Miquel Àngel Marquès, Celia Vergés, Miquel Àngel Limón, Adolf Sintes i Tiago Reurer, que en aquesta ocasió deixarà els lectors boca-badats.

La Revista es posarà a la venda a un preu de 2,50 euros, mentre que els subscriptors d'Alaior la rebran de franc a casa.