Les corregudes de cavalls i les curses d’adults i escolars, que es van celebrar ahir en es Cós d’Alaior, van aixecar una gran expectació | Javier Coll

1

El cavaller Josep Carreras va ser el guanyador de les corregudes de cavalls celebrades aquest dilluns al Cós d'Alaior, amb motiu de les festes patronals de Sant Llorenç, que van organitzar el Club Hípic Alaior i l'Ajuntament de la ciutat.

Deu cavallers van participar ahir en una nova edició de les corregudes de cavalls de la festivitat de Sant Llorenç, que tradicionalment es celebren el dilluns de la festa. La competició va despertar una gran expectació entre alaiorencs i visitants, els quals van omplir el tram de camí entre l'església de Sant Pere Nou i el Camí d'en Kane, a l'alçada del cementeri municipal, conegut popularment com es Cós. A més, els asistents van poder gaudir de l'espectacle hípic, després de que a les festes de l'any passat l'esdeveniment fos cancelat per mor de la pluja.

La final de les corregudes va ser molt emocionant, perquè els dos cavallers que optaven a la victòria final van protagonitzar una cursa molt intensa i igualada. Tant és així que el guanyador, Josep Carreras, va traspassar la línia de meta 45 dècimes de segon abans que el seu rival, Joan Petrus. Per tant, Josep Carreras va imposar-se a la final, amb un temps de 26 segons i 31 dècimes, a Joan Petrus que va registrar un temps de 26 segons i 76 dècimes.

Per la seva part, Sergi Villalonga, amb 27 segons i 49 dècimes, va classificar-se en tercer lloc, per davant de Xavi Mascaró, amb 28 segons i 25 dècimes.

Per altra banda també es van celebrar unes curses per adults i escolars. En adults, Frank Triay i Júlia Alós van guanyar les categories masculí i femení, respectivament, mentre que a la categoria escolar els guanyadors van ser Alex Sintes i Aneu Febrer.