TW
15

La desfilada de carrosses des de sempre ha embellit els pobles després d'uns dies de festa. Uns moments per deixar els cavalls als seus respectius llocs i les bambes guardades a casa. Així, idò, a Sant Lluís van sortir un total de sis comparses amb difrerents temàtiques cadascuna. Com a novetat d'enguany, el grup d'amics Sa vessa mos fot no participà en aquesta edició. A més, la Colla de Gegants de Sant Lluís i altres grups convidats van participar acompanyats per la Xaranga de Maó, batucada Esclat i Xeremies de Pollença.

Els membres de la primera carrossa es disfressaren de Tecla, amb la vestimenta típica d'aquest gegant: amb el vestit rosa i un xumet. La segona s'anomenava pagesia. Pares, mares i fills anaven vestits de pagesos, amb faldes i davantals. A més, a la carrossa hi havien bal·les de palla per recrear el camp de Menorca. La tercera carrossa simulava la Casa de Andalucía, on un grup d'al·lotes lluien la vestimenta pròpia d'aquesta comunitat autònoma: vestit vermell i flor de grans dimensions al cap.

Noticias relacionadas

Amb la quarta carrossa, el que van fer els participants va ser crear una televisió amb cartró, anomenada «Telefunken». Ells, anaven disfressats de pitufos, caperucita roja i Spiderman entre d'altres. La següent comparsa estava formada pels indios, on la titularen «Batucada West». A més, hi introduïren un cactus gigant, format també amb cartró i pintant de verd. Per últim i en motiu dels Jocs Olímpics celebrats durant aquest mes a Río, no hi podia faltar una carrossa de les Olimpíades de Sant Lluís. Les ocupants vestien una maia blava i negre acompanyada per uns calçons negres curts. Representaven a gimnastes.

En suma, fou un espectacle que reuní a una multitud per gaudir de l'últim acte festiu.