Carrers plens. Fillets i adults van sortir per celebrar el Carnaval - J.J.

TW
0

Amb el ritme que marcaven la Banda de Musica i la de Cornetes i Tambors de Ferreries, a les 17.30 hores començà dissabte la gran cercavila de disfresses organitzada per l'Associació de Vesins de s'Enclusa i que comptà amb una gran participació. Aquest passacarrers es caracteritza per ser una gran festa familiar per als més petits. Disfresses de tota mena i colors, en grup o sols, el que importava era ballar i xalar. Una volta fet el recorregut pels carrers del poble fins arribar a la plaça Espanya, s'inicià un gran ball i concurs de disfresses, sota l'animació i cançons del grup Pinyeta Pinyol. Hi havia premis per al millor grup, individual i creativitat, els quals varen ser molt aplaudits per la seva imaginació.

Si el capvespre fou per als més menuts, el vespre fou per al públic en general i no fou, com cada any, fins a mitja nit quan començaren a sortir els grups de gent pel carrer, i fou en aquesta hora quan començà el ball, primer amb en Febrer i Miquel i cap allà les 2 de la matinada amb el grup Sarau. Mentre hi hagué animació, els del Club de Bàsquet de Ferreries aprofitaren per fer caixa tot venent begudes i panets amb sobrassada, botifarró, sípia amb salsa, etcètera. Així, idò, ningú va marxar amb la panxa buida i sense ballar.

Avui dilluns, a les 20 hores, a Cas Jubilats tindrà lloc el tradicional glosat de carnaval, amb el grup de glosadors de Ferreries.