Sant Lluís. Grup de Deixem lo Dol sota la direcció d’Oliver Vinent - Gemma

TW
0

Una setmana després de la celebració de la Setmana Santa, les corals de l'Illa tornaren ahir a postrar-se als peus de la Pasqua de Resurrecció per entonar el Deixem lo Dol.

Fou a l'església del Carme de Maó on es reuniren sis grups de cantaires desitjosos d'enlairar notes i més notes i omplir el temple de goig i d'alegria.

Amb l'església plena a vessar, inaugurà l'encontre de veus la coral del Centre de Cultura des Castell amb el Deixem lo Dol seguit de l'"Himne a Menorca" de Deseado Mercadal.

Totes les corals homenatjaren el Deixem lo Dol, això sí, en versions molt diferents com la de Joan Pons Preto, La Florida o Jaume Calafat, entre altres. Continuà l'actuació el cor de l'Associació Democràtica de Ciutadella qui oferí "Adoramus te Christe". La coral de Sant Climent cantà "Vois sur ton chemin". El grup de Sant Lluís interpretà "Ets com una altra Menorca" mentre que el cor del Centre Cultural d'Alaior s'atreví amb "Signore delle cime". El darrer grup fou Aires de Menorca del Consell qui entonà "Ball de rams".