Expectació. El concurs va despertar gran interès entre la població adulta - P.C.C.

TW
0

Ritme, passos, estil però sobretot molta gràcia. Aquests van ser els ingredients principals que donaren forma al Primer Concurs de Balls de Saló amateur que organitzava el Centre Cultural d'Alaior amb la col·laboració de l'Associació de Balls de Saló del poble. El primer contacte amb el jurat va ser el passat diumenge, on un total d'onze parelles es van marcar uns passos. Cadascun dels participants van mostrar la seva desimboltura en els ritmes del cha cha cha, el pasdoble, el vals i el foxtrot.

Un jurat format per sis membres (dos professors de ball de saló, dos membres de l'Associació de Balls de Saló d'Alaior, i dos representants del Centre Cultural) s'encarregà de puntuar cada parella participant, mentre el públic, que va ser ben nombrós, s'encarregà de gaudir amb l'espectacle que aquelles parelles dansaires estaven oferint en el Centre Cultural del poble.

És així com en la primera ronda de balls les parelles millor classificades van ser en Rafel Timoner i na Celi amb 27 punts en el cha cha cha. En Carlos Pons i na Magdalena Seguí es classificaren amb 28 en el ball del vals. En el pasdoble, fou la parella formada per Alejo Cànovas i Antonia Orfila qui obtingué un total de 26 punts, i també es classificaren com a millors en els ritmes del foxtrot juntament amb la parella formada per Rafel Timoner i Celi, ambdues obtenint 26 punts.

Aquest diumenge es celebrarà la segona i última ronda de classificacions, on les onze parelles tornaran a dansar al ritme de la música. Amb la suma de les dues etapes del concurs s'obtindran els guanyadors de cada ball. Cal ressaltar que a més d'un premi als primers classificats, també hi haurà una menció especial a aquella parella que malgrat no trobar-se entre les millors, hagi encisat el jurat.