Arribada de visitants - Gemma Andreu

TW
0

Ciutadella es convertí ahir en la destinació de milers de persones procedents sobretot de Mallorca i Catalunya, que arribaren per mar, a través dels dos ports de l'Illa, i en avió.
Durant la jornada, el port de Ciutadella protagonitzà una activitat intensa, amb les anades i vingudes continuades dels vaixells "Nura Nova" d'Iscomar, "Ramon Llull" de Baleària i "Balearjet" d'Interilles. Com a dada, un dels vaixells més grans va descarregar en una sola arribada a 500 persones.

L'afluència de visitants es concentrà a la terminal portuària en les diferents hores d'arribada de les línies marítimes. Durant tot el dia es van poder veure grups de joves carregats amb motxilles i maletes cap als llocs d'estada per passar les festes de Sant Joan. Una gernació, la majoria joves, amb ganes de viure Sant Joan.

Durant el matí i el migdia d'avui s'esperen noves arribades per mar i aire amb la perspectiva d'assistir a les festes. Per Sant Joan Ciutadella tornarà a multiplicar la seva població amb l'arribada del turisme festiu, tot i que enguany les festes no cauen en cap de setmana. També s'espera l'afluència de milers de menorquins procedents de la resta de poblacions, tot i que per a ells aquests dies no són festius. Sant Joan estira un any més l'onada de visitants, entre els quals es troben també els ciutadellencs que treballen o estudien a fora.